JOM Klik-Klik

Saturday, December 31, 2011

Alycia mega giveaway 2011


Click Banner to JOIN
Deadline : Bila-Bila Masa


Soalan 1...
KENAPA ANDA NAK HADIAH PHOTOSHOOT ini
Alycia is a Hot Mama 
Mama Vogue Lagi Gorgeous
tolongla pilih kami utk hadiah utama
kerana kami kaki gambar :D
Knp perlu pilih kami
sbb utama nak abadikan kenangan "1 happy family"
 Klu Alycia pilih kami
kami sng beri kerjasama utk pose menarik ;)

Soalan 2...
 pandangan korang tentang blog Hot Mama Wannabe

Blog yg menarik, I like dgn trade mark lipstic, kasut tumit tggi and purse
sesuai dgn jiwa mama hot
and also like your background colour blog "pink pinky" :)


Friday, December 16, 2011

Year End GA by Mama 2K


Untuk join klik banner
Deadline : 31 DEC 2011
Nak tag :
1- Anna mummy 2H
2- Ckyn 
3- Sall ibu Rizqy

Wednesday, December 7, 2011

CONTEST CANDID TIME


Klik Banner Untuk Join
Tarikh tutup : 13.12.2011

 nie gmbar yg mama syima pertaruhkan :)

mama syima nak tag 

Thursday, October 20, 2011

FM Foto Free!!!


Klik Banner utk join
TARIKH TUTUP penyertaan : 30 Oktober 2011
10 hari sahaja dari hari ini

Friday, September 16, 2011

GA : Saya nak Cream Caramel Puding dari Ourkizuna

 
klik banner to join !!
dateline : 01.10.2011
 
Knp mesti bagi Mama Syima puding caramel yang sedap ini?
 
1- Dalam banyak2 puding..puding caramel saya tak pernah rasa lagi..tu yg teringin nak merasa puding caramel yg sedap ni..tgk gmbr pun dah terliur nie!!
 
2-  Saya tak pandai nak buat dan rasanya agak susah untuk membuat tekstur puding karamel yg halus tidak bergelembung-gelembung kan..kan..
 
3- Sebab tu la bila dapat hadiah sepeket cream caramel puding yang instant punya tak perlu susah2 nak sukat bagai..10 minit dah siap..mudah dan cepat!!
 
 

Simple Giveaway HOB

 
klik banner to join !!
dateline : 30.9.2011
 
Mama Syima nak tag :
Sall
Anna mummy Hariz Fitri
 
 

1st GA dari Cik Kiah Ronggeng

 
klik banner to join !!
dateline : 4.10.2011
 
Mama Syima nak tag :
Sall
Eja mama Kyra
Anna mummy Hariz Fitri
 

Wednesday, September 14, 2011

Anniversary Giveaway AzatieSayang.


untuk join klik BANNER
duedate : 30 Sept 2011

ucapan utk atie :

HAPPY ANNIVERSARY TO ATIE & HUSBAND..SMG KEKAL BAHAGIA SELAMANYA..AMIN!!

Monday, September 12, 2011

HADIAH LUCKY DRAW DUIT RAYA


Klik Banner utk JOIN
Dateline : 18 SEPTEMBER 2011 jam 11.59pm

Friday, September 9, 2011

'Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea'


KLIK Banner untuk join
Dateline : 22 September 2011


Aidilfitri Giveaway dr mummy ayu


Deadline : 16 Sept 2011

2nd GiveAway by LyssaSecret


Nak Join Klik BANNER
Deadline : 10 Sept 2011



Sudilah kiranya Adik Lyssa terima kad birthday dari mama syima :)
Selamat hari lahir!!
Smg pjg umur dan murah rezeki :)

Mama Syima nak tag :
Mama Adlin
Alycia
Nureen

Wednesday, September 7, 2011

Alhamdulillah...Menang GA..





Alhamdulillah..masa bulan Aug lepas, Mama Syima menang "My Birthday GA " dari penganjur CuteMum
Rezeki Bln Ramadhan. Terima kasih pada MamaCute dan tahniah pada pemenang yang lain.

Keputusan penuh SINI
 
  


Bulan ini Mama Syima menang lagi utk "1st Lucky Draw Ummi" dari penganjur Ummi
Rezeki Raya. Terima kasih pada Mr Random dan Ummi kerana baik hati sudi bagitau Mama Syima dan tahniah juga pada pemenang yang lain.

Keputusan penuh SINI



***Kemenangan pertama Ogos 2011
      Jumlah Kemenangan ke-5 2011  ***

Friday, August 26, 2011

Giveaway Beg Comel daripada kukutanganku(^_^)

JOM ramai-ramai JOIN GA ni.. KLIK SINI
hadiah menarik! HandBag utk raya
Tag : Adlin, Sall, Nureen

Thursday, August 25, 2011

Contest WonderWoman Mommy & Baby


Klik banner untuk join
Deadline : 1 Sept 2011


Kyra mmg manja dgn mama dia.. kdg susah nk tgglkan kyra kat papa bila mama outstation sb dia mesti nak tido dgn mama dia..maybe sbb dia masih BF lagi kot.. keh3


Ummi 1st Lucky Draw!!!


KLIK Banner utk join
TAG : Adlin, Alycia

Tarikh tutup : 5 Sept 2011


CONTEST DUIT RAYA DELICIOUS-CUPPIES!

STICKY POST SEHINGGA 25 OGOS 2011

JOM ZIARAH

OFFER SEMPENA BULAN RAMADHAN & SYAWAL

Mini Cake @ RM15
(Bekas aluminium 8X4 wt cover)
Choc Moist / Butter Cake / Choc Sponge / Red Velvet
Topping: Choc Gnch / Creamcheese / Choc Fresh Cream
Biskut Lapis Cheese @ RM25
Bekas plastik 6"X6" 

  

Cheese Tarts & Almond Choc Tarts
(mini size - diameter 1.5inch)

 min order 25pcs @ RM23

T & C;
- Boleh order thru email/sms dgn subject PROMO RAMADHAN-SYAWAL.. Please make sure email/sms tue ada all details + nama sekali yer... NO NAMES NO REPLY..

 

HADIAH DUIT RAYA BERNILAI
RM50
RM30
RM20

GA Raya Pulak...


referral AkmaFaizal 
Nak join klik SINI

Tag : Adlin, Alycia, Nureen

tarikh tutup 31 ogos 2011

Wednesday, August 24, 2011

GA HAPPY BIRTHDAY IRFAN

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Ucapan utk Irfan :
"Happy 1st Birthday Irfan! Smg membesar dgn sihat dan bijak!"

Bermula 03 Ogos - 03 September 2011


ADC & FN GIVEAWAY


KLIK banner untuk JOIN
Tarikh tutup : 24 Ogos 2011

hadiahnya mmg menarik the bOOm

Tag : Adlin, AkmaFaizal, Nureen

Tuesday, August 23, 2011

belog nadhirah 1st giveaway

KLIK BANNER UNTUK JOIN
TARIKH TUTUP : 25 OGOS 2011

WANIEZ CRAFT 1ST GIVEAWAY


KLIK BANNER UNTUK JOIN
Tarikh tutup pada 26 Ogos 2011 

1st Giveaway by Sjb


To join Click Banner

Dateline:
August 31, 2011 - Midnight 

Necklaces & bracelets giveaway


klik banner utk join

necklaces & bracelets yang saya nak :-

N05
B07
B09

nak tag : Adlin, Eja

tarikh tutup : 10/10/2011. 10 malam.


1st Giveaway Hari Raya by Wati Coklat

Klik SINI untuk join
Tag : Adlin, Sall dan Nureen
Tarikh tutup penyertaan : 25 Ogos 2011

Saturday, August 20, 2011

Cabutan bertuah kali kedua utk "1st GA Mama Syima" dan "2nd GA Room Cash Voucher"


Ada beberapa pemenang yg dulu tak alert dgn entry ini entry ini iaitu result 1st and 2nd GA yg mama syima publish dulu. So spt yg dijanjikan cabutan undi kali kedua akan dibuat oleh cik kyra jugak :)

Senarai nama peserta "1st GA Mama Syima" bole KLIK SINI
                                          Kita tgk nombor sapa yg kena :) :D

5. Zaty -  keychain Langkawi




31. AkmaFaizal - FM Melaka

Kepada mereka yang bertuah, sila email kan nama, alamat dan No HP secepat mungkin  ke syyma78@gmail.com

Tajuk email : Pemenang 1st GA Mama Syima

********************************************************************************************************

Senarai nama peserta "2nd GA Mama Syima" bole KLIK SINI 


51.  aimi shalfarina -  RM338 cash voucher


45. norazura mohamad foat - Keychain Melaka



35. Hafizah Halim - Keychain Melaka


Kepada mereka yang bertuah, sila email kan nama, alamat dan No HP secepat mungkin ke syyma78@gmail.com

Tajuk email : 2nd Giveaway Mama Syima

*Sekiranya selepas 22hb Ogos mama syima tidak menerima email dari pemenang di atas, maka hadiah ini akan di bawa ke 3rd GA*   :)

Friday, August 19, 2011

'Giveaway for Ramadhan'


click banner to join
hari raya due date


hadiah pilihan hati
 

Giveaway Raya Pelangi

 
Tarikh Tutup 24 Ogos 2011

Tag :
Adlin Kyra Kyreen

Pelangi

Cantiknya bila dipandang... ada 7 warna..
kemunculan slps hujan tapi sukar ditemui..
 

Tuesday, August 16, 2011

2nd Giveaway - Cookies in a jar !

klik banner to join !!
dealine : 7.9.2011

Contest Baby Cute With Baju Melayu/Kurung...


klik banner to join !!
deadline : 10.9.2011

 
Nama Anak : Nur Khyairah
Umur Anak : 3 tahun
Nama Ibu : Nora Syima

MS nak tag : 
Kyra Kyreen Moms
Sall
 
 

Blog Template by YummyLolly.com