JOM Klik-Klik

Sunday, August 7, 2011

Pemenang 1st Giveaway Mama Syima

Sebanyak 67 penyertaan. Semua nama peserta ada di dalam bekas hijau di atas dan telah  digaul sebati.  Kertas putih  utk 1st GA manakala kertas biru utk 2nd GA.                                                                     

Senarai nama peserta "1st GA Mama Syima" bole KLIK SINI

Memandangkan ini 1st time Mama Syima anjurkan GA so untuk hadiah saguhati yang berupa FM Melaka mama syima telah putuskas utk beri kepada peserta pertama dan peserta terakhir "1st GA Mama Syima" iaitu :-

     1. Adlin Kyra Kyreen

    Seperti yang dijanjikan Cik Kyra yg akan buat cabutan bertuah utk pemenang yg bertuah.

    Cik Kyra tgh goncang bekas hijau..
    9 pemenang bertuah berada ditangan Cik Kyra



    6 pemenang bertuah yang akan menerima keychain Langkawi ialah :

    38.  Farhana
    57. NureeN
    41. Cute Mum 
    36. alycia 

    3 pemenang bertuah yang akan menerima FM Fraser Hill, FM Terengganu dan FM Melaka ialah :-
    24. aNiM 
     56. fiQRa

    Tahniah kepada semua pemenang. Kalau di ikutkan hati...kesemua peserta ingin diberikan hadiah. Tapi apakan daya.. poket tak memenuhi hasrat.


    Kepada mereka yang bertuah,sila email kan nama, alamat dan No HP secepat mungkin selewatnya rabu kpd : 
    syyma78@gmail.com

    Tajuk email : Pemenang 1st GA Mama Syima

    Terima kasih di ucapkan kepada semua peserta yang menyertai
    "1st Giveaway Mama Syima"

    *Sekiranya selepas 13hb Ogos mama syima tidak menerima email dari pemenang di atas, maka cabutan kali kedua akan dibuat utk cari pemenang lain*   :)

    11 comments:

    SyUhAdA said...

    thniah kpd sume yg menang..

    fiQ'Ra said...

    alhmdulillah, syukur sgt2~ trima kasih ;)

    SeSUciEmBunPaGi said...

    alhmdulilah...

    akhirnya shippy menang...makasih mama syimaa...:)

    tiefazatie said...

    tq so much sis!
    ifa dh email details dah..

    pinkteddy84gmail.com

    kalu xdpt bgtau eh..
    slmt berpose sis!

    tahniah pd pemenang yg lain tau!

    tq syu..=)

    Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

    hahah tuan umah baik hati bagi hadiah kat saya yg pertama submit N3 hhehhe TQ...

    tiefazatie said...

    sis..nie tq n3 utk sis..=)

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/keychain-langkawi-yang-comel.html

    tq tau..kim slm adik kyra comel..say tq to her..=)

    Miss Nadya said...

    tahniah buat yg menang..:)

    ~~@lyci@~~ said...

    salam.. alycia br tau.. dh hantar emel dah..

    ::NureeN:: said...

    salam..
    nureen baru tau.. sori yerr nureen x sempat nk check b4 ni byk sgt keja..
    jap2 nureen email k.. masih diterima kerr???

    Cute MuM said...

    tq bagitau.. dashboard asyik kosong jer..
    jap g cute mum email yer..

    aNiM said...

    salam,
    tq bagitau ye.
    saya dah email details (zhms8082@gmail.com).
    tahniah kepada semua pemenang.

    terima kasih Mama Syima :)

     

    Blog Template by YummyLolly.com