JOM Klik-Klik

Friday, September 16, 2011

GA : Saya nak Cream Caramel Puding dari Ourkizuna

 
klik banner to join !!
dateline : 01.10.2011
 
Knp mesti bagi Mama Syima puding caramel yang sedap ini?
 
1- Dalam banyak2 puding..puding caramel saya tak pernah rasa lagi..tu yg teringin nak merasa puding caramel yg sedap ni..tgk gmbr pun dah terliur nie!!
 
2-  Saya tak pandai nak buat dan rasanya agak susah untuk membuat tekstur puding karamel yg halus tidak bergelembung-gelembung kan..kan..
 
3- Sebab tu la bila dapat hadiah sepeket cream caramel puding yang instant punya tak perlu susah2 nak sukat bagai..10 minit dah siap..mudah dan cepat!!
 
 

2 comments:

Rai said...

salam mama syima,

thanks join..saya dah masukkan blog mama dalam promosi kali siri 4. nanti saya publish (tengah buat ni..hehe)

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Genk tak join Cuma menerjah je..

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.SAFIQ RAHIM COUPLE YANA SAMSUDIN
2.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

 

Blog Template by YummyLolly.com