JOM Klik-Klik

Friday, August 26, 2011

Giveaway Beg Comel daripada kukutanganku(^_^)

JOM ramai-ramai JOIN GA ni.. KLIK SINI
hadiah menarik! HandBag utk raya
Tag : Adlin, Sall, Nureen

Thursday, August 25, 2011

Contest WonderWoman Mommy & Baby


Klik banner untuk join
Deadline : 1 Sept 2011


Kyra mmg manja dgn mama dia.. kdg susah nk tgglkan kyra kat papa bila mama outstation sb dia mesti nak tido dgn mama dia..maybe sbb dia masih BF lagi kot.. keh3


Ummi 1st Lucky Draw!!!


KLIK Banner utk join
TAG : Adlin, Alycia

Tarikh tutup : 5 Sept 2011


CONTEST DUIT RAYA DELICIOUS-CUPPIES!

STICKY POST SEHINGGA 25 OGOS 2011

JOM ZIARAH

OFFER SEMPENA BULAN RAMADHAN & SYAWAL

Mini Cake @ RM15
(Bekas aluminium 8X4 wt cover)
Choc Moist / Butter Cake / Choc Sponge / Red Velvet
Topping: Choc Gnch / Creamcheese / Choc Fresh Cream
Biskut Lapis Cheese @ RM25
Bekas plastik 6"X6" 

  

Cheese Tarts & Almond Choc Tarts
(mini size - diameter 1.5inch)

 min order 25pcs @ RM23

T & C;
- Boleh order thru email/sms dgn subject PROMO RAMADHAN-SYAWAL.. Please make sure email/sms tue ada all details + nama sekali yer... NO NAMES NO REPLY..

 

HADIAH DUIT RAYA BERNILAI
RM50
RM30
RM20

GA Raya Pulak...


referral AkmaFaizal 
Nak join klik SINI

Tag : Adlin, Alycia, Nureen

tarikh tutup 31 ogos 2011

Wednesday, August 24, 2011

GA HAPPY BIRTHDAY IRFAN

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Ucapan utk Irfan :
"Happy 1st Birthday Irfan! Smg membesar dgn sihat dan bijak!"

Bermula 03 Ogos - 03 September 2011


ADC & FN GIVEAWAY


KLIK banner untuk JOIN
Tarikh tutup : 24 Ogos 2011

hadiahnya mmg menarik the bOOm

Tag : Adlin, AkmaFaizal, Nureen

Tuesday, August 23, 2011

belog nadhirah 1st giveaway

KLIK BANNER UNTUK JOIN
TARIKH TUTUP : 25 OGOS 2011

WANIEZ CRAFT 1ST GIVEAWAY


KLIK BANNER UNTUK JOIN
Tarikh tutup pada 26 Ogos 2011 

1st Giveaway by Sjb


To join Click Banner

Dateline:
August 31, 2011 - Midnight 

Necklaces & bracelets giveaway


klik banner utk join

necklaces & bracelets yang saya nak :-

N05
B07
B09

nak tag : Adlin, Eja

tarikh tutup : 10/10/2011. 10 malam.


1st Giveaway Hari Raya by Wati Coklat

Klik SINI untuk join
Tag : Adlin, Sall dan Nureen
Tarikh tutup penyertaan : 25 Ogos 2011

Saturday, August 20, 2011

Cabutan bertuah kali kedua utk "1st GA Mama Syima" dan "2nd GA Room Cash Voucher"


Ada beberapa pemenang yg dulu tak alert dgn entry ini entry ini iaitu result 1st and 2nd GA yg mama syima publish dulu. So spt yg dijanjikan cabutan undi kali kedua akan dibuat oleh cik kyra jugak :)

Senarai nama peserta "1st GA Mama Syima" bole KLIK SINI
                                          Kita tgk nombor sapa yg kena :) :D

5. Zaty -  keychain Langkawi




31. AkmaFaizal - FM Melaka

Kepada mereka yang bertuah, sila email kan nama, alamat dan No HP secepat mungkin  ke syyma78@gmail.com

Tajuk email : Pemenang 1st GA Mama Syima

********************************************************************************************************

Senarai nama peserta "2nd GA Mama Syima" bole KLIK SINI 


51.  aimi shalfarina -  RM338 cash voucher


45. norazura mohamad foat - Keychain Melaka



35. Hafizah Halim - Keychain Melaka


Kepada mereka yang bertuah, sila email kan nama, alamat dan No HP secepat mungkin ke syyma78@gmail.com

Tajuk email : 2nd Giveaway Mama Syima

*Sekiranya selepas 22hb Ogos mama syima tidak menerima email dari pemenang di atas, maka hadiah ini akan di bawa ke 3rd GA*   :)

Friday, August 19, 2011

'Giveaway for Ramadhan'


click banner to join
hari raya due date


hadiah pilihan hati
 

Giveaway Raya Pelangi

 
Tarikh Tutup 24 Ogos 2011

Tag :
Adlin Kyra Kyreen

Pelangi

Cantiknya bila dipandang... ada 7 warna..
kemunculan slps hujan tapi sukar ditemui..
 

Tuesday, August 16, 2011

2nd Giveaway - Cookies in a jar !

klik banner to join !!
dealine : 7.9.2011

Contest Baby Cute With Baju Melayu/Kurung...


klik banner to join !!
deadline : 10.9.2011

 
Nama Anak : Nur Khyairah
Umur Anak : 3 tahun
Nama Ibu : Nora Syima

MS nak tag : 
Kyra Kyreen Moms
Sall
 

Duit Raya Giveaway AdanyaKauUntukku

 
KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Nak tag:
Adlin Kyra Kyreen Mom
Sall
Anna

Tarikh tutup penyertaan pada:
21 August 2011

"Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan"

“Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan”

NAK JOIN KLIK SINI

Giveaway :-
RM 260 (RM 100 + RM 50 + RM 50 + RM30 + RM 20 + RM 10)
Domain + Hosting
Topup RM 20
Kad Raya
Keychain Singapore
Keychain Sarawak
1 CD Trust Port Total Protection edition 2011
Tarikh tutup : 20hb August 2011
Menggunakan random.org untuk mencari pemenang ..
Sponsor :-

Monday, August 15, 2011

'Giveaway By Adrianna Balqis

Klik banner untuk join

Tag :
Adlin
Sall

Giveaway Mesra-Idea

 
klik banner untuk join !!
Deadline : 30 Ogos 2011
 
Kan best kalu ada kereta yg ada sistem canggih dan ikut segala arahan pemiliknya..masuk je dlm perut kete, dia akan berbunyi "good morning madam, may I help you" slps kita bgtahu destinasi yg nak di tuju, kete tu akan kuarkan sayap spt kapal terbang terus terbang di awan bawa kita ke tmpt yg nak dituju. Takde la kita nak tempuh jem bagai. slmt sampai ke destinasi dgn cepat dan tepat.

eyeliners raya giveaway


Klik Banner untuk Join
Tarikh tutup : 16 Ogos 2011

Tag :
Sall
Alycia

JOM JOIN FIRST GIVEAWAY gulagulapelangi

click banner to join
13 sept 2011
3 hadiah yg saya teringin sgt :
1- Fridge Magnet Perlis (ada ke? hehe)
2- Baju Kemeja  (For hubby)
3- Mickey mouse doll (for kyra)

Tag :
Adlin
Sall

Sunday, August 14, 2011

1st Giveaway FF : Ramadhan Yang Sangat Bermakna

KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Happy birthday. Semoga pjg umur,dmurahkan rezeki dan sentiasa bahagia
disamping keluarga tersayang.

Nak tag :
Adlin
Sall
Eja
Tarikh tutup penyertaan pada:
28 Ogos 2011


"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim"

klik banner utk join
Deadline : 21 Ogos 2011

Saya nak tag :
Adlin Kyra Kyreen
Nureen
Sall

Friday, August 12, 2011

GA Vroommm Vrooommm dari Amiey Lee

KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Tarikh tutup penyertaan pada:
26 ogos 2011

Twinscraftlife's 2nd LUCKY DRAW

KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Nak tag:
Adlin
Sall

Starts on 1 August ~ and ends  on 14 August 2011.

Sweettwinz 1st GiveAway


KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Jom ramai2 kita memeriahkan Sweettwinz 1st GiveAway yang dianjurkan oleh

hadiah lain pon ada gak...
GA nie special sket...Sweettwinz akan pilih 2 pemenang bertuah setiap mggu...GA nie berlansung selama sebulan = 4 mggu = 8 pemenang bertuah...setiap hari ahad bermula 14/08/2011, Sweettwinz akan announce 2 pemenang... 


tarikh GA berlansung:

1st week: 08/08/2011 - 14/08/2011
2nd week: 15/08/2011 - 21/08/2011
3rd week: 22/08/2011 - 28/08/2011
4th week: 29/08/2011 - 04/09/2011


setiap penyertaan yg tidak bertuah pd mggu 1st akan dibawa ke mggu berikut nyer dan seterus nyer...

Tuesday, August 9, 2011

My Birthday GA


Nak join klik banner
Deadline : 13 Ogos 2011

Sunday, August 7, 2011

Pemenang 2nd Giveaway Room Cash Voucher

Sebanyak 59 penyertaan untuk "2nd Giveaway Room Cash Voucher. Seperti yang dijanjikan 2 pemenang utama akan menerima Room Cash Voucher dan 5 pemenang saguhati akan menerima keychain Melaka. 

Senarai nama peserta "2nd GA Mama Syima" bole KLIK SINI 
Dua nama pemenang telah berada di tangan Cik Kyra
 2 pemenang bertuah yang akan menerima RM338 cash voucher ialah :-


Lima pemenang bertuah telah berada di tangan Cik Kyra

5 pemenang yang akan menerima keychain Melaka ialah :-

 48. EB EZRIN 

Tahniah kepada semua pemenang. Kalau di ikutkan hati...kesemua peserta ingin diberikan hadiah. Tapi apakan daya.. poket tak memenuhi hasrat.


Kepada mereka yang bertuah, sila email kan nama, alamat dan No HP secepat mungkin kpd : syyma78@gmail.com

Tajuk email : 2nd Giveaway Mama Syima

Terima kasih di ucapkan kepada semua peserta yang menyertai
"2nd Giveaway Room Cash Voucher".

*Sekiranya selepas 13hb Ogos mama syima tidak menerima email dari pemenang di atas, maka cabutan kali kedua akan dibuat utk cari pemenang lain*   :)

Pemenang 1st Giveaway Mama Syima

Sebanyak 67 penyertaan. Semua nama peserta ada di dalam bekas hijau di atas dan telah  digaul sebati.  Kertas putih  utk 1st GA manakala kertas biru utk 2nd GA.                                                                     

Senarai nama peserta "1st GA Mama Syima" bole KLIK SINI

Memandangkan ini 1st time Mama Syima anjurkan GA so untuk hadiah saguhati yang berupa FM Melaka mama syima telah putuskas utk beri kepada peserta pertama dan peserta terakhir "1st GA Mama Syima" iaitu :-

     1. Adlin Kyra Kyreen

    Seperti yang dijanjikan Cik Kyra yg akan buat cabutan bertuah utk pemenang yg bertuah.

    Cik Kyra tgh goncang bekas hijau..
    9 pemenang bertuah berada ditangan Cik Kyra



    6 pemenang bertuah yang akan menerima keychain Langkawi ialah :

    38.  Farhana
    57. NureeN
    41. Cute Mum 
    36. alycia 

    3 pemenang bertuah yang akan menerima FM Fraser Hill, FM Terengganu dan FM Melaka ialah :-
    24. aNiM 
     56. fiQRa

    Tahniah kepada semua pemenang. Kalau di ikutkan hati...kesemua peserta ingin diberikan hadiah. Tapi apakan daya.. poket tak memenuhi hasrat.


    Kepada mereka yang bertuah,sila email kan nama, alamat dan No HP secepat mungkin selewatnya rabu kpd : 
    syyma78@gmail.com

    Tajuk email : Pemenang 1st GA Mama Syima

    Terima kasih di ucapkan kepada semua peserta yang menyertai
    "1st Giveaway Mama Syima"

    *Sekiranya selepas 13hb Ogos mama syima tidak menerima email dari pemenang di atas, maka cabutan kali kedua akan dibuat utk cari pemenang lain*   :)
     

    Blog Template by YummyLolly.com