JOM Klik-Klik

Friday, September 16, 2011

GA : Saya nak Cream Caramel Puding dari Ourkizuna

 
klik banner to join !!
dateline : 01.10.2011
 
Knp mesti bagi Mama Syima puding caramel yang sedap ini?
 
1- Dalam banyak2 puding..puding caramel saya tak pernah rasa lagi..tu yg teringin nak merasa puding caramel yg sedap ni..tgk gmbr pun dah terliur nie!!
 
2-  Saya tak pandai nak buat dan rasanya agak susah untuk membuat tekstur puding karamel yg halus tidak bergelembung-gelembung kan..kan..
 
3- Sebab tu la bila dapat hadiah sepeket cream caramel puding yang instant punya tak perlu susah2 nak sukat bagai..10 minit dah siap..mudah dan cepat!!
 
 

Simple Giveaway HOB

 
klik banner to join !!
dateline : 30.9.2011
 
Mama Syima nak tag :
Sall
Anna mummy Hariz Fitri
 
 

1st GA dari Cik Kiah Ronggeng

 
klik banner to join !!
dateline : 4.10.2011
 
Mama Syima nak tag :
Sall
Eja mama Kyra
Anna mummy Hariz Fitri
 

Wednesday, September 14, 2011

Anniversary Giveaway AzatieSayang.


untuk join klik BANNER
duedate : 30 Sept 2011

ucapan utk atie :

HAPPY ANNIVERSARY TO ATIE & HUSBAND..SMG KEKAL BAHAGIA SELAMANYA..AMIN!!

Monday, September 12, 2011

HADIAH LUCKY DRAW DUIT RAYA


Klik Banner utk JOIN
Dateline : 18 SEPTEMBER 2011 jam 11.59pm

Friday, September 9, 2011

'Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea'


KLIK Banner untuk join
Dateline : 22 September 2011


Aidilfitri Giveaway dr mummy ayu


Deadline : 16 Sept 2011

2nd GiveAway by LyssaSecret


Nak Join Klik BANNER
Deadline : 10 Sept 2011



Sudilah kiranya Adik Lyssa terima kad birthday dari mama syima :)
Selamat hari lahir!!
Smg pjg umur dan murah rezeki :)

Mama Syima nak tag :
Mama Adlin
Alycia
Nureen

Wednesday, September 7, 2011

Alhamdulillah...Menang GA..





Alhamdulillah..masa bulan Aug lepas, Mama Syima menang "My Birthday GA " dari penganjur CuteMum
Rezeki Bln Ramadhan. Terima kasih pada MamaCute dan tahniah pada pemenang yang lain.

Keputusan penuh SINI
 
  


Bulan ini Mama Syima menang lagi utk "1st Lucky Draw Ummi" dari penganjur Ummi
Rezeki Raya. Terima kasih pada Mr Random dan Ummi kerana baik hati sudi bagitau Mama Syima dan tahniah juga pada pemenang yang lain.

Keputusan penuh SINI



***Kemenangan pertama Ogos 2011
      Jumlah Kemenangan ke-5 2011  ***

 

Blog Template by YummyLolly.com